снимки: Станимир ИлиевГражданин на Варна реши да сподели с медиите един

...
снимки: Станимир ИлиевГражданин на Варна реши да сподели с медиите един
Коментари Харесай

Гражданин на Варна пита: Кмете, къде са парите? Нали се хвалеше, че общината има рекорден бюджет?

снимки: Станимир Илиев

Гражданин на Варна  реши да показа с медиите един въпрос, който явно не му дава мира, както и на доста други хора. Защо улиците на така наречен „ морска столица “ на България даже в центъра са в дупки?

Въпросът е изцяло логически, след като  кметът Иван Портних и болшинството в общинския съвет, доминирано от ГЕРБ шумно се хвалеха при започване на годината, че Варна има рекорден бюджет от съвсем половин милиард лв. . Къде са тези пари, за какво градът е в това положение, освен това през лятото – сезонът, на който край морето се разпореждат най-големи очаквания. Ето размислите и въпросите, които споделя варненецът Станимир Илиев, който илюстрира думите си и със фотоси:

Вижте тези дупки на пътя- едната с паважа е от бул. Ген. Колев (не е единствено една), а другите са на ул. „ Проф. Державин “… Това са две прилежащи улици, а показаните прави се намират покрай църквата “ Света Петка “- съвсем в идеалния център на града, на 5 минути пешком от постройката на Община Варна. Обикновено ремонтите по запълване на дупките на всички улици се вършат всяка година напролет (април, май), само че както се вижда, по тези улици нищо не е направено, а след една седмица стартира месец август…



Та въпросът е – къде са парите- тези съвсем половин милиард лв., с които общинският бюджет на Варна сякаш разполага за харчене през 2019., а кметът Портних по този начин старателно изтъкваше, че Варна в никакъв случай до момента не е разполагала с подобен „ голям “ финансов ресурс…

Та отново запитвам – кмете, КЪДЕ СА ПАРИТЕ??? Защо не се прави най-елементарното нещо за поддържане на естественото положение на улиците в град Варна? А най-нормалното положение за една улица през 21 век е тя да е без дупки!!!



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР